VVD toont mentaal niveau in campagnefilmpje ’teamVVD’ + updates

Laatste verbetering 15 juni 2021

Kijk even naar dit  campagnefilmpje van de VVD, uitgebracht vlak voor 17 maart. Hij werd op 21-2 hertweet.

De film zegt veel over het intellectuele niveau en de mentale leeftijd bij de top van de grootste partij (en indirect iets over hun 2,27 miljoen kiezers. Hier ontbreken: wijsheid, het algemeen belang, de wereld/taken serieus nemen, gezond verstand, achternamen en nog wat. De VVD-lijst wordt aangevoerd door een jongen en vier meisjes.

Ik wist niet dat er vier vrouwen bij de eerste 5 waren. Niet vreemd eigenlijk, want in de media zweeg iedereen daarover. Terwijl het voortdurend over vrouwen op de lijsten ging. Ook dit is niet vreemd, want de media zeggen liever niets positiefs over de VVD.

Ik zag dit campagnefilmpje na de verkiezingen ! drie keer tijdens een (youtube) interview met een dokter die het coronawanbeleid hekelt. Daar ging iets mis met targeting,  of hadden ze geld over ?

 

5 juni: De VVD blijft deze onthullingen doen. Waarnemend fractievoorzitter (!) Sophie met twee collega’s 

15 juni: De VVD scheidt een stickeralbum af, met plaatjes van liberale (?) politici (?) “vol met sterren van vroeger en nu”. Het Mediaforum (Radio 1) wist niet hoe dit te duiden: is de partij op zoek naar een niche-doelgroep ?